Hotel Aldoria


boka hotell på KungsholmenMitt i centrala Stockholm, på Kungsholmen, ligger det lilla personliga hotellet Aldoria. Hotellet är en bra utgångspunkt för den som vill se och uppleva Stockholm. Precis i närheten hittar man Stockholms bästa shopping, många av huvudstadens alla spännande sevärdheter och museer, och förstås mängder av restauranger, pubar, barer och nattklubbar. Exempelvis ligger den populära Västermalmsgallerian precis mittemot hotellet. Dessutom finns möjlighet till roliga aktiviteter så som gym, bowling och biljard på hotellet eller i dess omedelbara närhet.

Personlig och gemytlig atmosfär

Hotel Aldoria är inget stort hotell.boka hotell på Kungsholmen Där finns 24 rum, reception och matsal. Hotellet har lagt vinn på att skapa en personlig och gemytlig atmosfär.  Det finns ingen restaurang eller bar på hotellet, men å andra sidan så ligger hela Kungsholmens enorma restaurangutbud framför ens fötter. I samma hus som hotellet finns ett garage. Dessutom finns det bra kommunikationer såväl med buss och tunnelbana som med tåg och flyg.

Kontinental frukostbuffé ingår i rumspriset

Totalt finns det alltså 24 rum på Hotel Aldoria. Av dessa är tre stycken sviter. Samtliga rum har luftkonditionering och gratis trådlöst internet. Frukost ingår i rumspriset och det serveras en kontinental frukost varje morgon i Hotel Aldorias mysiga matsal.

Klicka här för att se mer hotell på Kungsholmen.