Courtyard by Marriott Stockholm


boka hotell på KungsholmenCourtyard by by Marriott Stockholm ligger precis vid den vackra gröna Rålambhovsparken på Kungsholmen i central Stockholm. Hotellet är lyxigt och modernt, beläget i en toppmodern fastighet byggd 2010. Det centrala läget gör att man som gäst får enkelt att nå alla de nöjen, restauranger, shopping och sevärdheter som finns i huvudstaden.

Stora och rymliga rum med hög standard

Hotellet har totalt 278 rum. Alla är rökfria, ljudisolerade och försedda med klimatreglering, platt-teve och trådlöst internet. Inget rum på hotellet är mindre än 26 kvadratmeter, vilket innebär att de är rymliga. De har dessutom panoramafönster med en underbar utsikt mot Mälaren eller Rålambhovsparken.

Satsat på att erbjuda hotellpaket

På hotellet finns den populära restaurangen Björk Bar & Grill. hotell kungsholmenDär serveras såväl frukostbuffé som lunch och middag med främst svensk husmanskost med en internationell touch. Det finns också en bar, en lobbybutik samt ett gym på hotellet. Hotellet passar lika bra för familjen som för kompisgänget. Courtyard by by Marriott Stockholm har satsat mycket på att erbjuda olika hotellpaket, exempelvis Stockholmspaketet som inkluderar fria inträden till olika attraktioner i staden samt gratis resor med lokaltrafiken.

Klicka här för att se mer hotell på Kungsholmen.