Connect Hotels Stockholm


boka hotell på KungsholmenConnect Hotels är en hotellkedja som har flertalet hotell i Stockholmstrakten. Connect Hotel City finns på Kungsholmen, nära tunnelbanestationen Fridhemsplan och med närhet till allt som Kungsholmen har att erbjuda. Nöjesliv, restauranger och inte minst shopping – hotellet ligger bara ett stenkast från den trendiga och populära Västermalmsgallerian.

Ett hotell som passar alla resenärer

Connect Hotels City passar alla, oavsett om man är weekendresenär, barnfamilj eller affärsresenär. Hotellet erbjuder ett boende med hög kvalitet till ett attraktivt pris. Det finns hotellrum i olika storlekar och prisklasser, från extra small till extra large.

Skön loungekänsla

I hotellet finns en kombinerad bistro och bar med skön loungekänsla. boka ett hotell på KungsholmenHotellet serverar en kontinental frukost dagligen och det serveras också mat från barmenyn alla dagar i veckan. Det finns en bastu som man får låna gratis och det finns trådlöst internet både på alla rum och i de gemensamma utrymmena. Hotellet har inget gym, men det finns flera träningsanläggningar inom gångavstånd. Garageplats finns i anslutning till hotellet. Hotellet är inget utpräglat konferenshotell, men det finns konferensrum för upp till 20 personer.

Klicka här för att se mer hotell på Kungsholmen.